در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پیتزا قارچ خانگی را به شما آموزش دهیم. عده‌ای عقیده دارند تاریخچه پیتزا به کشور یونان برمی‌گردد ولی با این حال گفته شده که سربازهای داریوش در قرن ششم روی سپرهای خود خمیر پهن می‌کردند و روی آن را با پنیر و خرما می‌پوشاندند و روی آتش قرار می‌دادند.

پیتزا قارچ و سوسیس

پیتزا از روم به جنوب ایتالیا رفت و به نوعی غذای فقیران محسوب می‌شد. رفته رفته با گذر گردشگران از این منطقه پیتزا جهانی معروف شد و توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب کرد.


پیتزای مدرن به شکل امروزی توسط نانوایی به نام رافائل اسپوزیتو در سال ۱۸۸۹ تهیه شد. اوایل در ایتالیا پیتزا در فضای آزاد کنار خیابان‌ها فروخته می‌شد اما رفته رفته مغازه‌های کوچک شکل گرفت و پیتزا فروشی‌ها تشکیل شدند.


اولین پیتزا در قرن ۱۷ درست شد که از خمیر و مقداری گوجه و ریحان و پونه کوهی تشکیل شده بود. در این مقاله سعی داریم تا طرز تهیه پیتزای تک نفره قارچ را با شما به اشتراک بگذاریم که بسیار ساده و آسان است.

مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا قارچ

آرد ۶ قاشق غذاخوری

مخمر نصف قاشق چای خوری

نمک نوک قاشق چای خوری

بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

شکر نوک قاشق چای خوری

مواد مورد نیاز روی خمیر

سس قرمز به مقدار لازم

گوجه نصف یک عدد یا ۴ عدد گوجه گیلاسی

قارچ ۳ عدد متوسط

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سوسیس کوکتل ۱ عدد

ادویه‌ها: نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم

پیتزا قارچ

طرز تهیه خمیر پیتزا

ابتدا مخمر را با نصف فنجان آب ولرم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا ۱ دقیقه بماند و کمی عمل بیاید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را مخلوط می‌کنیم و بعد از آن مایع خمیر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و کمی با دست ورز می‌دهیم و روی ظرف را با پارچه‌ای می‌پوشانیم و تا ۱ ساعت استراحت می‌دهیم تا خوب پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.

بعد از ۱ ساعت خمیر را روی سطحی که روی آن آرد پاشیدیم پهن می‌کنیم و به شکل گرد در می‌آوریم و با وردنه پهن می‌کنیم. کف قالب مورد نظر را چرب می‌کنیم و یا روی کاغذ روغنی می‌گذاریم.

فر را از قبل در دمای ۱۹۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود.

روی خمیر را کمی سس با فرچه می‌زنیم و پنیر پیتزا می‌ریزیم. قارچ را به صورت اسلایس برش می‌دهیم و روی پنیر می‌چینیم و روی آن ادویه‌ها را می‌ریزیم. در مرحله بعد سوسیس را سکه‌ای برش می‌زنیم و گوجه (به کاهش کلسترول کمک می کند) را به تکه‌های کوچک مثلثی برش می‌زنیم و روی قارچ به شکل دلخواه می‌چینیم و در آخر یک لایه پنیر پیتزا می‌ریزیم.


حال در طبقه وسط فر می‌گذاریم و بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آماده است.

باید به این نکته توجه داشت که دمای هر فر با فر دیگر فرق دارد و طریقه استفاده آن‌ها متفاوت است پس باید گهگاهی به پیتزا سرکشی کنیم.

 

برای تهیه سایر غذاها می توانید با مجله ویستامگ همراه باشید. برای اطلاع سریعتر از مقالات ما می توانید سایت ویستامگ را دنبال کنید.


vistamag پیتزا ,روی ,خمیر ,قارچ ,تهیه ,می‌کنیم ,و روی ,می‌کنیم و ,را به ,طرز تهیه ,می‌زنیم و ,پنیر پیتزا می‌ریزیممنبع

چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه تهیه کنیم؟

مدیتیشن یا مراقبه چیست؟

ویژگی های گوشی شیائومی Mi 10 Pro

هیدراتاسیون و مواد غذایی مناسب برای آن

طرز تهیه پیتزای قارچ و سوسیس

مشخصات

آخرین جستجو ها

تخفیف ویژه فقط برای امروز کنکور فردوس تله چنل | مجله تفریحی و سرگرمی tadrisertebat siscocity مستر سی اس | تخصصی کانتر استریک 1.6 آموزش زبان پشتو غرور فروش آنلاین کاغذ دیواری نمایندگی لاستیک هانکوک